Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Když se to vezme do důsledků, může vadit i fotka pláže, parku a pod., protože i ty mohl navrhovat architekt.....

4 0
možnosti
BM

Obávám se že svolení projektanta nebude stačit. Na tom domě pracovali i jiní odborníci. Zedník, pokrývač, klempíř a uvnitř elektrikář instalatér a spousta jiných kteří by si mohli nárokovat nějaký ten poplateček už při každém vstupu do takového domu a jeho používání. Bez ohledu na to jak debilní to všechno je.

Hezký den

4 0
možnosti
JN

Dle mého názoru - uměle vytvořený problém, který má odpoutat pozornost od jiných - palčivějších. Na chvíli třeba zapomeneme na imigranty...?

Je mi nanic z celé EU Rv

10 0
možnosti
DB

Bohužel máte pravdu co  se týče zástupného problému. Ale nejde jen o EU, jde i o naše "vladaře". Jen se podívejte kolik zástupných problémů dává lidem Kalousek, když útočí na Babiše....a další.

Jde totiž jen a jen o způsob vládnutí. Ale bohužel to již netáhne a já tomu říkám AGONIE VLÁDNOUCÍ TŘÍDY. a TOU TRPÍME VŠICHNI.

3 0
možnosti
Foto

Typické pro tápající a upadající instituci. Čím zmatenější a nesmyslnější zákony, tím blíže svému konci. Jednotná uniformita pro celou Evropu? Zoufalé! Každý národ je jiný a musí mít věci trošku jinak. Nemůžeme tady mít zákony např. jako v Německu. Je třeba mít také zdravý rozum, abychom si ze života neudělali peklo.

8 0
možnosti
Foto

R^Nic, než další ,,dobře" prolobovaný segment na trhu pro pofi vyděračeRv

2 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.