Diskuse

Zatčení Víta Jedličky v Chorvatsku ... nebo kde vlastně ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemáte tam uvedenou 4. možnost. Území tzv. "Liberlandu" je území, které bude řešeno společně s dalšími spornými pozemky kolem Dunaje u nějaké mezinárodní komise. Chorvatsko má o toto území zájem, ale není ochotno ho vyměnit za všechna nárokovaná území na druhé straně Dunaje, jak si představuje Srbsko. Žádný "Liberland" není nástupnickou zemí Jugoslávie, proto nemůže toto území získat.

0 0
možnosti
Foto

Problém opravdu není v nástupnictví Jugoslávie, tato otázka byla otevřená už před válkou a řeší se katastrální mapy z roku 1900.

Chorvatsko tvrdí že je to srbské území a Srbsko řík, že není jeho ...

0 0
možnosti

To je haj** ! Vít Jedlička (Strana Svobodných-Klausovci)

Díky toleranci daňových rájů je naše Česká Republika rozkradená. Tolik peněz co proteklo tunely do daňových rájů a z nich do kapes korupčníků. Je mi smutno.

A on má tu drzost založit pro tuneling další !?

jardanovak.blog.idnes.cz

1 1
možnosti
Foto

A proč by nemohlo protéct? Nic nám nebrání být rovněž daňovým rájem. Toužíte snad po tom, aby celý svět byl podle jednoho vzoru? A kterého? 

Ostatně vy můžete být v klidu. vám nikdo nic ukrást nemůže, protože máte a zřejmě vždycky budete mít holej zadek. To je úděl všech závistivců. Nadarmo se neříká přej a bude ti přáno.

4 2
možnosti
Foto

Ano. Nejvíce se mi líbí, že se bude Chorvatsko i Srbsko tak dlouho zaplétat do mezinárodního práva, až mimoděk Liberland uznají. Je to pěkná hra.

2 1
možnosti

Liberland není nic. Každý stát musí obhájit svou existenci buď diplomacií nebo mečem. Pokud cely stát zruší par policajtů, tak co to bylo za stát? Pokud je Liberland už státem, pak není součástí mezinárodních dohod a struktur, aby se mohl domáhat jakýchkoli "práv".

3 0
možnosti
Foto

No, nebyl bych tak čecháčkovský…

0 0
možnosti
Foto

I25v80o 46C13i50l43i57c81h

10. 5. 2015 16:11

Začíná to být čím dál zajímavější :-)R^

1 0
možnosti