Diskuse

Spravedlnost, amnestie a denní dávka propagandy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu. Ale Klausova amnestie do toho všeho marastu zapadá. :-P

0 0
možnosti

KarmaR^Zelená bývalá ústavní hvězda senátorka Eliška Wagnerová, by za výrok, že by senátoři měli žalobu podat i při vědomí toho, že jí zřejmě nebude vyhověno, zaplatit veškeré soudní výlohy.

3 2
možnosti
Foto

Platí se soudní výlohy? Já nevím, soudní výlohy se platí v "občanovi". Bývaly 4% a jsou myslím 5% ze žalované částky. Proto si taky šetřílek Klaus rychle rozmyslel žalobu o 100 miliónů na TV nova.

Ale ta žaloba na Klause je něco jako ústavní žaloba, že? Ona samozřejmě neprojde, ale Wagnerová se dále zviditelní. Já vím, že už za Havla byl velký negativní rozruch když tuto, myšlením komunistku, jmenoval (navrhl) do Ústavního soudu.

Je to prostě exot a já se divím, že ji někdo poslouchá. To jen dokazuje, jak jsme zde v tomto státě nalevo.

4 2
možnosti
Foto

Ode mě karma. Celé to show s amnestií mělo dva účely:

1. Přilákat diváky

2. Očernit Klause

6 2
možnosti

Vše je provázáno se vším. Před rokem k cukrouškování mezi Janouškem a Bémem Václav Klaus jen suše prohlásil "To se nemělo dostat na veřejnost" Takže etika a morálka dostala vale. A kdo ví jaké vazby Janoušek má ještě na justici.

5 4
možnosti
Foto

Pravda, ale pokud J&B neco udelali, maji sedet. Zatim Janousek vesele pobiha a mel by byt ve vazbe.

Za to snad Klaus nemuze ...

3 1
možnosti

Samozřejmě, zní odpověď na vaši poslední otázku, je to mafie soudců, státních zastupitelů, police a státních úředníků. Sami se chrání (a sebe navzájem), pracují jenom když už musí nebo jsou "motivováni" a jinak od sebe práci odkopávají jak Messi nebo rovnou odhrnují jak buldozer. Budovat na zelené louce nelze, je třeba začít je za provinění a chyby trestat, a to citelně, všechny.

6 3
možnosti