Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, v tomto státě bylo 1 200 000 komunistů a 300 000 svazáků. Dalších x miliónů lidí to nějakým způsobem podporovalo. Není mi jedno, že se nám "politruci" vrací do politiky. Ale pokud dotyčný člověk kandiduje a je zvolen, pak nemohu jinak, než to respektovat. Pokud s tím chcete něco dělat, pak běžte k volbám a aktivizujte co nejvíce lidí ve svém okolí, protože nic jiného dělat nelze. Demokracií se nemohu zaklínat jen, když se mi to hodí. Oč lepší proti bývalým soudruhům jsou dnešní "psychoteroristi", kteří spustili štvavou kampaň proti radní Baborové a začli jí stanovat a nadávat naproti jejímu bydlišti. Takové kampaně "pracujících" byli příznačné pro bývalý režim.

Řekl bych, že největším problémem dnešní politiky je absence alternativní volby. Proto se mi zdál zajímavý návrh nově zvoleného prezidenta, o kterém píšu zde:

http://petrzila.blog.idnes.cz/c/319720/Zemanuv-volebni-navrh.html

Možná by to pomohlo část těchto lidí z politiky dostat.

0 1
možnosti
Foto

Nemám problém s někým kdo je komunista a je demokraticky zvolený. Nemusí se mi to líbit, ale souhlasím, že to je demokracie.

Mám problém s pokrytectvím a dvojím metrem. O komunistických poslancích zvolených na kandidátce KSČM se dočítáme téměř denně, ale o panu Šlajsovi ne ...

1 0
možnosti
Foto

Respektujte výsledky demokractického procesu, nezáviďte a snažte se také něčeho dosáhnout.

2 1
možnosti
Foto

Demokratický proces beru, ale dvojí metr mě s...

1 0
možnosti

Kdo to řekl? "Nebudeme, jako oni. Všichni jsme namočení. Vždyť by nebylo čistých intelekuálů. Kdo by vládl?" No, že by vlastně soudruzi neudělali chybu? Tak nějak se brodíme tím marasmem postdemokracie. Po 23.letech nejsou jasně definované ani vlastnické vztahy. Opět sklouzáváme k tomu krásnému spravedlivému přerozdělování. Levý směr je nám vlastně dobrý. Svoboda a bezpečí bude opět nedostatkové zboží?

1 0
možnosti
Foto

Soudruzi chybu neudělali, místo Národní Fronty se rozlezli do "parlamentních" stran a je čas je opět vymést.

Je čas 1989.

1968 - 1948 = 20

1989 - 1968 = 23

2013 - 1989 = ?

Historická perioda ... [>-]R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.