Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud někdo někoho označuje za rasistickou stranu a vy chcete jeho názor zdiskreditovat, logika věci mi říká, źe od něj chcete skyšet na základě čeho takto nějakou stranu označuje. A S TÍM PAK ÚSPĚŠNĚ polemizovat. Vy na to jdete od lesa. Předložíte sto důvodů, proč je tato strana volitelná, ba dokonce proč je dobré ji volit. To ovśem nic nedokazuje. Jen to, źe má v programu x dobrých věcí

Chápete, že Váš článek nemá logiku? 

Od místní bílé ligy která ovšem svě výplody často logikou nekomplikuje jistě dostanete spoustu pochvalných plusů. Můj ni ck momentálně přitahuje cca 7 negativnich. Už se na ně těším:)

0 19
možnosti

S tím, kdo něco nebo někoho zdiskredituje označením za rasistu nebo nácka nelze úspěšně diskutovat, jako příklad doporučuji mistra v tomto oboru pana Hassana a nejen jeho.V

10 0
možnosti

Dal jsem Vám karmu. Z těch dvou zel (skopičiny, které páchá EU, a přistěhovalectví) vidím však horší to, o kterém se na videu nemluvilo, tedy to přistěhovalectví. Hospodářské skopičiny za sebou nechají pouze takové škody, které je možné častem napravit: Hospodářství se podařilo po válce obnovit i Německu, které bylo rozbombardované, vyčerpané, muselo platit reparace a navíc miliony mužských pracovních sil chyběly, protože se nacházely v hrobech někde u Kurska, v severoafrické poušti nebo v potopených ponorkách na dne Atlantického oceánu. Hospodářství obnovit lze. Ale řistěhovalci se už neodstěhují a jejich příští generace se nepřizpůsobí. I kdybychom to přistěhovalectví zastavili ještě dnes odpoledne, což samozřejmě neuděláme, ale píši "i kdyby", tak při jejich koeficientu množivosti ten nám ten problém přeroste přes hlavu i bez nově příchozích to dvaceti nebo třiceti let.  K nehumánnímu řešení problému se nikdo neodhodlá, avšak humánní řešeníá neexistuje. Tudíž je to už ztraceno.

9 2
možnosti

Aneb jak přijít k závěru kterému věřím:)

0 6
možnosti

Logika vývoje je neúprosná ...

0 2
možnosti

Ano, všichni zemřeme:D

0 2
možnosti

Kdo vtom nezije neuveri. 100% KARMA.

4 0
možnosti

A mnozí z těch, kteří v tom žijí, také neuvěří. Každý den přináší další a další důkazy o neefektivnosti EU, ale neustále také čteme názory, že Klaus je nacionalista, když o tom hovoří. A to nejsou názory lidí z druhé půlky světa, kteří tqady nežijí. To jsou názory lidí z Prahy, Brna, Rokycan, nebo Třebusic (vesnice v okrese Kladno).

8 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.