Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

johnpeters

13. 10. 2012 15:49
Vážení,

víte,v čem se mýlí Klaus a i vy? Neexistuje totiž postoj -my a oni,coby EU a ČR-,stav věcí jest pouze my.A tak buďte hrdí na organizaci evropských jednotných zemí jménem Evropská Unie a na to mít tu čest být jejím členem.Zaručujue nám to totiž naší obecnou stabilitu.Věřím,že na to jednou přijdete i vy. Hezký den.EU

1 0
možnosti

raz

13. 10. 2012 18:11
Re: Vážení,

Ačkoliv vím, že je i u nás pár eurofanatiků, přesto  nemohu uvěřit, že to, co jste napsal myslíte vážně!

Nebylo vinou nás obyčejných občanů, že jsme říkali  40 let MY (ti dole -  nestraníci) a ONI (ti nahoře-komunisté)….to podělali ti kdo se nechali Moskvou nominovat do svých funkcí někdo jiný

Není vinou nás, že říkáme My (tady v Česku) a ONI (tam v Bruselu)…to podělal ti, kdo se samozvaně chopili moci v EU

Že říkáme MY (ti dole - všichni frustrovaní současnou politikou) a ONI (ti nahoře - politici všech parlamentních stran), tak za toto jediné si můžeme sami, protože ty individua, která označujeme „ONI“ jsme si sami zvolili v demokratických volbách

To, že nikdo, až na pár  socialistických snílků  nostalgicky vzpomínajících na "demokratický centralismus", nemůže být v České republice hrdý na EU nikdo způsobili eurosocialisté, kteří implantovali  k Putinově radosti zásady RVHP do funkce EU.

2 0
možnosti

ataknevim

13. 10. 2012 14:44
aneb v čem se prezident Klaus zmýlil

Jo, a zdá se mi, že ten generální tajemník pro udělování Nobelových cen, a celá ta komise se stylizují do role Chamberlaina  v září 38.

0 0
možnosti

raz

13. 10. 2012 18:20
Re: aneb v čem se prezident Klaus zmýlil

Musí dojít k opravdovému prů...u aby došlo v EU k nahrazení maoisty Barosseho někým kdobude odvážně prosazovat realistickou ne-socialistickou vizi Evropy  stejně jako došlo při začátku války k nahrazení před Hitlerem podělaného Chamberleina odvážným Churchillem, který realisticky vedl Británii k vítězství.

Evropa roku 2013 musí projít stejnou šokovou terapií jako Evropa roku 1939. Stávající generace dvacátníků až čtyřicátníků to odnese stejně tvrdě jako generace dvacátníků až čtyřicátníků v letech 1939-1945.

Evropa  žít  "normálně", tedy nekonfliktně, zřejmě neumí

0 0
možnosti

ataknevim

13. 10. 2012 14:37
USA gratulují EU k získání Nobelovy ceny

V tomto duchu čtu titulky na televizi. Je to ironie. Protože zasadilo - li se nějaké společenství za stabilitu a úsilí o mír v Evropě, potažmo v EU, tak to byly právě Spojené státy americké.  A Nobelu cenu s tím uvedením by si zasluhovaly ony.

1 0
možnosti

raz

13. 10. 2012 18:22
Re: USA gratulují EU k získání Nobelovy ceny

V USA je velice populární sarkasmus!

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.