Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Negrativ

6. 6. 2012 8:31
My mame Euro?

"Rozhodnutí Evropské rady, kterým se mění článek 136 Smlouvy o fungování Evropské unie, pokud jde o mechanismus stability pro členské státy, jejichž měnou je euro"....

0 0
možnosti
VK

Kestrel

6. 6. 2012 8:54
Re: My mame Euro?

Obvykla iluze je, ze prijeti Eura je nasim rozhodnutim ... o jeho prijeti v dane zemi rozhoduje kvalifikovana vetsina statu eurozony a VUBEC to nemusi byt na zaklade nasi zadosti = http://goo.gl/jSvnV.

Takze odpoved je ... zatim ne, ale az bude nekdo potrebovat prachy, tak nam ho rychle zavede.

Uz vidim ty obliceje az nam nasi pratele u Bruselu reknou ... Vy jste necetli co jste podepsali ? To mate blby ...

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

5. 6. 2012 17:49
Bullshit

Píšete úplné hovadiny. Nejdřív se zajímejte trochu o daný problém. A to neznamená koukat na nějaké pošukané video. Můžete začít zde http://www.psp.cz/sqw/text/orig2.sqw?idd=70814 . Když nic jiného, tak se rozhoduje jednomyslně. Jestli se to vůbec prakticky týká nějak ČR, když nejsme členy EZ, studovat nehodlám. Každopádně to jako každá změna smluv musí projít národním parlamentem.

0 0
možnosti
VK

Kestrel

6. 6. 2012 8:39
Re: Bullshit

... bullshit i Vam. Bohuzel ve Vasem pripade se nepotkala schonost cteni se schopnosti porozumet.

Jednomyslne je pouze schvaleni ESM jako mechanismu v Lisabonske smlouve a zakladaci smlouve ESM. Vase reference se tyka vykladu z vykladu, ktery si nasi mili poslanci vytvorili jako alibi pro schvaleni (model ' ja nevedel, ja myslel'). Predkladatele byli vedeni uslechtilymi cily jako bruselsky rektalni alpinismus a wishful thinking.;-€.

Pokud uz chtete do neceho kecat, zkuste vyvratit to fakta uvedena v to videu (jak rkate posukanem ... BTW ty vyrazy nesvedci o vyvoke urovni).

Pokud budete chtit dale argumentovat, pouzijte originalni text (BTW autorizovany cesky preklad neni :-P). Zazil jsem tu diskuzi na strankach UKIP a uz se tesim na tu legraci .

0 0
možnosti
AVBP

až vyrostu, budu politikem

5. 6. 2012 14:32
Chápu, že jste ovlivněn článkem na iDnes,

ale přesto si dovolím upozornit, že by možná bylo dobré si občas něco přečíst a nepapousškovat. Co mám na mysli? David Rath nebyl nikdy zatčen, tudíž není "zatčený".

0 0
možnosti
VK

Kestrel

5. 6. 2012 15:52
Re: Chápu, že jste ovlivněn článkem na iDnes,

To je copy/paste, v tom jsem nevinne :-/

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 6. 2012 13:21
S Rathem bych souvislost nehledal

Oni si tohle chtějí schválit, tak si to schválí, kdykoli budou chtít. ;-(

-

Takovéhle absurdní smlouvy nakonec stejně nebudou vymahatelné. Pokud by se jim někdo vzepřel, pokus vymáhat plnění soudní cestou by neskončil úspěchem, ale spíše úplnou hospodářskou válkou. Ale jako páka to fungovat může.

-

Tohle je scénář, který nám zastánci EU předkládají už dlouho - pokud nebudeme v EU, tak nás EU ožebračí. A je jisté, že pokud by o to skutečně EU usilovala, povedlo by se jí to. Spíše než by nás ožebračila tahle příšerná smlouva. Jediná zbraň proti zvůli EU je ta, že jim by se taky nelíbilo, kdyby tu uprostřed EU vzniklo území, kde by neměli vliv a odkud by se mohlo do krásné a spokojené unie šířit ošklivé rebelantství. Jsem zvědavý, kdy dojde ke skutečnému střetu mezi některým státem EU a Bruselem. Mohlo by to být už letos, třeba Řecko.

2 0
možnosti
VK

Kestrel

5. 6. 2012 16:16
Re: S Rathem bych souvislost nehledal

... dovolim si citovat sam sebe : ... připomíná neštastníky, kteří věří slovům podomních prodejců půjček, pojistek, hrnců nebo jiných pochybných komodit.

Madarsko je zarny priklad = platit do EU MUSITE a dostat neco zpet MUZETE. O vyberu cla ani nemluve ... az vsem potece do bot, uvidite tu vymahatelnost ;-(.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

5. 6. 2012 13:01
Je to zrůdnost,

ale parlament to přijme. Když jsem to sledoval v senátu, tak se mi otvírala kudla v kapse.

http://www.senat.cz/cinnost/index.php?ke_dni=16.08.2011&O=8

1 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

5. 6. 2012 12:56
Přesně.

Budoucí vlastizrádci budou hlasovat o zloději. Prostě parlament.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.