Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

peacefulwarrior

6. 3. 2012 4:24
Proti Sparte to vcera uz udelat nemohli

Jako Spartan jsem premyslel jak moc dokazi byt v teto otazce objektivni. Ale kdyz vam vas kamarad Plzenak napise po zapase s Duklou, ze to nadrzovani je do oci bijici, tak to uz asi neco znamena.

Hlaska "Plzenska jarni pentle" po minule sezone nevznikla nahodou. Od korupcni afery, kdy byla protezovana prazska S, protoze u nich se korupce proste neukazala se to trochu uklidnilo a ted to zase leze napovrch.

Vcerejsi zapas, Plzen byla fotbalovejsi a Spartu porazila zaslouzene. Ale nikdo se nepta, proc v seste minute, Kweuke drzeny rukama ve vapne, se penalta nepiska. Po vstreleni golu Sparta ozila a najednou misto odkopu od branky, ma Plzen roh. Zvlastni ze nekteri duleziti hraci svych klubu dostavaji nesmyslne zlute karty, ktere znamenaji stop do dalsiho utkani prave s Plzni.

A co je nejpodivnejsi, Limbersky napali mic do Matejovskeho, trefi ho do ruky, ukaze rozhodcimu a ten da Matejovskemu zlutou.

A nevylouceni Zapotocneho bylo take chybou a ne jen kung fu zakrok, mel toho vice.

0 0
možnosti
MF

mafol

6. 3. 2012 19:56
Re: Proti Sparte to vcera uz udelat nemohli

přesněR^

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

4. 3. 2012 14:18
no jasně

Po nástupu Damkové do funkce šéfky komise rozhodčích začínají být arbitři, kteří podávají podprůměrné výkony, konečně trestáni. A to i ti, kteří něco Plzni "připísknout". Takže Vaše úvahy jsou liché. Jinak ani p. Kovařík, tedy hlavní rozhodčí včerejšího duelu Sparta - Plzeň trestu neunikne, stačí si najít vyjádření pí Damkové k tomuto utkání (kritizuje nevyloučení Zápotočného a odpískání nafilmované penalty).

0 0
možnosti
MW

peacefulwarrior

6. 3. 2012 4:34
Re: no jasně

Ale pani Damkova neni sebevrah, aby si nezachovala tvar. Ale prvni tri jarni kola, Teplice, Rada je blazen ale sporne momenty, ktere pomohly Plzni?. Dukla. Penalta po ofsajdu a ty zlute karty kvuli kterym pak byla cervena? roh neroh Dukly?. no vcera, sesta minuta, drzeni kweukeho ve vapne, nic. po golu Sparty par spornych momentu ve prospech Plzne. Penalta, co k tomu rici nez usmevne. a Zapotocny nebyl vyloucen jen proto, ze se rozhodci bal ho vyloucit, to nebyl jen ten karate zakrok, on tam mohl dostat zlutou vicekrat.

Tak se vas zeptam pani Barbarko, hrala jste nekdy fotbal, aby jste dokazala pochopit ze rozhodci vam muze pomoci v zapase aniz by si toho divak vsimnul? Piskani souboju v neprospech souperova spilmachra, tamhle zluta ano, tamhle ne. Obraceni rohu, autu, prehlednuty nebo naopak vymysleny ofsajd. Rozhodci jsou preci jen lidi ne. Proc vcera Pilar nedostal zlutou za zakrok ze zadu na nohy? Protoze se faulovany hrac nezkacel k zemi a nevalel se? nebo vyssi moc?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 3. 2012 11:01
Je hezké, když nekomu fandíte

Jen byste neměl jeho neúspěchy svádět na všechny - mimo klub. Za prohry totiž mohou vždy jen hráči, trenéři, vedení klubu. (Znám to: když dcery začaly hrát basket na úrovni, první co se učily: soudce je vždy v... .)

0 0
možnosti
VK

Kestrel

4. 3. 2012 21:09
Re: Je hezké, když nekomu fandíte

Podivejte se na odkaz dole a na videa Teplic, tam se to hezky zpomalene ... problem neni v rozhodcich, to jsou lidi a delaji chyby. Problem je ze jejich chyby ve prospech klubu ktery vlastni "zivotni partner" pani Damkove se resi podle jineho metru.

To uz vsichni zapomeli na podzim ?

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga/110364/damkova-pod-tlakem-nadrzuje-plzni-nese-se-fotbalovym-zakulisim.html

0 0
možnosti
KV

_-1-_

3. 3. 2012 22:36
Já ten fotbal neviděl ..... tak se nebudu vyjadřovat

.... jen bych se pro upřesnění nestrannosti blogu zeptal ..... Sparťan?

0 0
možnosti

vodní želva

3. 3. 2012 23:36
Re: Já ten fotbal neviděl ..... tak se nebudu vyjadřovat

Já ten fotbal viděl. Rozhodčí udělal pár chyb - na obě strany. Trošku více poškodil Plzeň.  Mohl bych se tady pouštět do rozboru jednotlivých rozhodnutí podle pravidel fotbalu a podle výkladu FIFA některých sporných momentů, ale to by pan autor zcela určitě nepochopil.

2 0
možnosti
P

prying

3. 3. 2012 22:17
Co se mu nelíbí?

Vždyť filmovat penáltu je u nás považováno za chytrost hráče. Minulý týden jsem viděl, kdy Hušbauer (Sparta) 2x zalehl ve vápně. A Hašek místo aby mu vyčinil, tak prohlásil za nejlepšího na hřišti, protože se nejvíc snažil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.